Miroslav je kukavica. Tražićemo DNK analizu!

Nastavlja se saga „Da li je Miroslav Ilić bio ‘malo’ neveran“. Mirjana Antonović, njegova bivša ljubavnica, revoltirana je izjavama menadžera Vlade Perovića da „slavuj iz Mrčajevaca“ nije otac njenom sinu Devinu. Zbog te Perovićeve izjave kao i njegove konstatacije da je Mirjana bila „fan“ mnogih pevača, ona će pravdu potražiti na sudu, a dokaz očinstva putem DNK analize.

Iznervirana sam i iziritirana lažima koje je taj čovek izgovorio, Miroslav ga je podmetnuo da umesto njega lažno svedoči. Totalno sam zaboravila ko je Vlada Perović dok me nisu podsetili. Miroslav i ja smo dolazili u klub „Duga“, koji je on držao, i nikada se s tim čovekom nisam čula niti videla van tih zajedničkih druženja. Ovo sada je hajka protiv mene, a taj Perović je jedva dočekao da se malo eksponira, pošto čujem da ga niko ne spominje – kaže Ljiljana.

Na tvrdnje Perovića da se zabavljala i s pevačem Kićom Slabincem, na koga sumnja da je pravi Devinov otac, ona odgovara:

S Kićom sam se družila u mladosti i on mi je 1972. godine napisao pesmu, a Devin je rođen mnogo godina kasnije. Miroslav i Vlada mešaju sada babe i žabe jer sve i da sam kriminalac, najgora žena i majka, to nema veze s činjenicom da Devin želi da upozna oca. Oni prave cirkus od ozbiljne teme.

Miroslav se spustio toliko nisko kada podmeće druga da govori bljuvotine o meni. On je jedna obična kukavica, koja se ceo život krije iza nekog. Neka dođu na poligraf ako su toliki lafovi da pričaju o meni takve stvari, pa da sednemo i vidimo ko laže, a ko priča istinu – revoltirana je Mirjana, koja iako nije htela da traži utvrđivanje očinstva sudskim putem, sada će to uraditi.

Toliko su nisko pali da ću tražiti DNK analizu, a onda ću tražiti da na sud dođe i gospodin Perović, pa da vidimo ko govori istinu. Kada se istina dokaže, moraće da mi plati za svaku uvredu jer neću dozvoliti da takva osoba naruši moj ugled. Vidim da Miroslav nema morala i zato ću pravdu za sina potražiti na drugi način. Sada više nema nazad – tvrdi Antonovićeva, koja na opasku manadžera da Devin u matičnoj knjizi rođenih ima upisanog oca, kaže:

Neko je morao da obavlja Miroslavljevu dužnost jer da ovaj čovek nije uskočio, Devin uopšte ne bi imao očinsku figuru u životu. To nije njegov biološki otac i Devin ima pravo da utvrdi svoje poreklo – ističe Mirjana, u čemu joj se pridružuje i sin.

Iznerviran sam jer čitam ovo što piše u novinama. Ova sra*a koja je rekao taj Perović i zapamtite moje reči, on će platiti na sudu za sve što je rekao za moju majku. Slažem se s njom da je vreme za DNK analizu iako to nismo želeli – poručuje Devin vidno uznemiren.

Izvor: VestiOnline
Foto: A. Čukić

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273