Miroslav Ilić: Pevam za pokojne roditelje

Pevač je sinoć u krcatom Sava centru održao koncert, koji je posvetio majci Milici i ocu Životi

Miroslav Ilić sinoć je u pratnji orkestra Miše Mijatovića održao dvoipočasovni, tradicionalni beogradski koncert u prepunom Sava centru.

Slavuj iz Mrčajevaca prethodno se zagrevao u bekstejdžu, gde je ekipa Kurira proćaskala s njim, a naglasio nam je da ovaj beogradski nastup posvećuje pokojnoj majci Milici i ocu Životi, koji je nedavno preminuo.

01/12/2013 magazin Story rubrika broj 429, fotografija objavljena

Šta da vam kažem posle 15 godina zaredom u ovoj dvorani? Time, zaista, retko ko može da se pohvali. Ne znam ni šta da kažem ovim ljudima kad izađem na scenu (smeh). Sve sam im već rekao – da ih volim, poštujem i da sam bez njih ništa. Ovaj koncert je posvećen mojim pokojnim roditeljima. To da se zna! – rekao je za Kurir Ilić, kome je ovo prvi koncert na kojem ga ponosni otac ne posmatra iz prvih redova.


 

Miroslav Ilić: Tozovca sam gledao iza zavese

Miroslav je dočekan gromoglasnim aplauzima i koncert je otvorio pesmom Još te nešto čini izuzetnom, nakon čega su mu na sceni prišle dve devojčice, poljubile ga i poklonile mi plišanu igračku i cveće. On im je od srca zahvalio, odveo ih na svoje mesto, a potom nastavio da ređa hitove: Božanstvena ženo, Šta sam ja u tvom životu, Polomiću čaše od kristala, Pozdravi je pozdravi…

Specijalni gosti bili su Haris Džinović i Pavle Dejanić. Zbog ogromnog interesovanja publike širom regiona, pevač je sledeće večeri, u isto vreme i na istom mestu, održao još jedan koncert.

Izvor: Story
Foto: Damir Dervisagić, Ivan Dobrićić

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273