Mira Škorić za haljinu pukla 12.000 evra

Svečana toaleta je za Škorićevu stigla direktno iz Milana

Mira Škorić ne robuje trendovima i brendovima, ali s vremena na vreme zaseni koleginice u odabiru haljine. Pevačica je bila specijalna gošća na Svetosavskom balu, koji se svake godine u februaru održava u Bijeljini, i tom prilikom je zasijala u punom sjaju. Naime, ona je ponela haljinu poznatog italijanskog brenda i za nju iskeširala „tričavih“ 12.000 evra! Svečana toaleta je za Škorićevu stigla direktno iz Milana, i to sat vremena pre nastupa. Na zabavi, koja je bila organizovana pod pokroviteljstvom Milorada Dodika, nastupile su i Dragica Radosavljević Cakana, Lena Kovačević, Snežana Kopunović, a među gostima je bio i proslavljeni fudbaler Savo Milošević.

Dok je Škorićka izvodila svoj performans, njene koleginice su komentarisale da izgleda nikad bolje, što je pokazala u izazovnoj bež haljini. Inače, pevačica je dobila poziv da ove godine bude specijalna gošća na modnoj reviji brenda čiju je čiju je kreaciju ponela na proslavi.

Izvor: Kurir
Foto: Damir Dervišagić


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273