Pozlilo Mileni Dravić, hitna pomoć zbrinula glumicu

Legendarna glumica Milena Dravić, supruga Dragana Nikolića, morala je da primi hitnu terapiju u nedelju uveče uoči predstave u Beogradskom dramskom pozorištu.

Dravićeva (75) je doputovala iz Vrnjačke Banje, gde brine o suprugu, na prvo izvođenje predstave „Harold i Mod“ u ovoj sezoni, ali joj je uoči podizanja zavese pozlilo.

Došla je iz banje samo da bi odigrala predstavu, bila je bleda kao krpa, i glumci Petar Benčina i Slobodan Ćustić odmah su joj pritekli u pomoć. Neko je pozvao Hitnu pomoć, pregledali su je, dali joj terapiju i ustanovili da joj je stanje stabilno„, rekao je „Kuriru“ izvor iz pozorišta.

Upravnik BDP-a Ćustić potvrdio je da je Mileni bilo loše.

Ta žena je izdržala muke proteklih godina zbog bolesti muža, i pozlilo joj je zbog toga. Zamolila je da lekari sačekaju do kraja predstave, za svaki slučaj. Izašli smo samo na jedan poklon da bismo nju oslobodili obaveza„, rekao je on.

Izvor: Mondo


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273