Milena Dravić: Moj Dragan je bolje, gura

Slavna glumica Milena Dravić oseća se malo spokojnije u poslednje vreme nakon dugog vremenskog perioda u kojem je njen suprug Dragan Nikolić imao velike zdravstvene probleme.

milena-dravic-660x990

Bila sam sve vreme uz Gagu jer je to za mene najvažnije u životu”, rekla je glumica.

Glumački bard je prošle godine posle operacije na digestivnom traktu, u više navrata imao i probleme sa plućima. Bio je na aparatima u intenzivnoj nezi, a Milena ga je svakodnevno obilazila i kod lekara se raspitivala o suprugovom stanju.

Za “Blic” glumica otkriva da je Dragan posle višemesečnog bolničkog i banjskog lečenja trenutno kod kuće i da su primetni pomaci.

Dragan je kod kuće i bolje mu je. Gura”, rekla je glumica koja je sve nedaće stoički podnela i bila uz muža kao njegova najveća podrška.

Znajući da Milena i Dragan neguju iskrena prijateljstva u svom esnafu, novinare je interesovalo ko ga obilazi.

Takođe, i da li ima onih glumaca koji su ih izneverili u toku Draganove bitke za život.

Prijatelji ga nisu izneverili, ostali su uz njega kad mu je najteže. Interesovali su se od prvog dana njegove bolesti i bili su tu.

Obilaze ga i interesuju se kako je”, istakla je glumica, do sada odlikovana brojnim priznanjima za glumu.

dragan-nikolic1

Izvor: Svet
Foto: Svet, Hello


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273