Milan Vasić ima stroge kriterijume: Moja devojka neće imati silikone!


Glumac Milan Vasić, koji tumači lik Maneta u nastavku filma Zona Zamfirova, na radost mnogih devojaka, ponovo je solo.

On kaže da ga devojke muvaju i da mu dobacuju na ulici, ali da on traži pravu. Milan kaže da je sve manje devojaka koje se njemu dopadaju jer većina njih je izveštačena, kako fizički, tako i karakterom.

“Ne treba meni idealna devojka jer znam da idealno ne postoji. Želim da moja buduća polovina bude fino dete, vaspitano, da ima zdrave roditelje, da je imala detinjstvo i da bude lepa. Da ume da se smeje, da voli da sluša kada neko peva i da je pozitivna. Ne bi trebalo da ima silikone, već da bude prirodna. Upravo onakva osoba koja ne preteruje kada su u pitanju veštačke stvari”, deklamuje kao iz topa Vasić kriterijume koje bi njegova draga trebalo da ispuni.

On priznaje da mu devojke prilaze, ali da još nijedna nije osvojila njegovo srce.

“Uvek ima toga da mi prilaze devojke i da žele da se fotografišu sa mnom. Ne mogu da kažem da me ne muvaju, ali svakako žele da ostvarimo neki kontakt. Neke dobacuju u prolazu, neke su smelije, pa mi dobace direktno, ali to sve mora da bude u granicama pristojnog”, ističe glumac.

Sa druge strane, on kaže da ga roditelji, majka Olga i otac Ljuba, stalno pitaju kada će da se oženi.

“Ženim se u četvrtak, samo da prođe ovo oko film. Šalim se, naravno! Govorili su mi moji roditelji i pitali: Kada ćeš da se oženiš više, šta čekaš?! Ali kako su godine prolazile, nekako su prestali više da pričaju. Digli su ruke od moje ženidbe, tako da im to više nije na umu, pa su prestali da pitaju i razmišljaju o tome”, kaže Vasić i otkriva da mu brojne uloge u filmovima i predstavama nisu omogućile da se obogati.

“Nisam se obogatio, iako radim mnogo predstava, po dvadset pet mesečno. Pored svega toga, zarađujem normlano, tek da imam za sebe. Nisam postao milioner, ali polako, ima vremena za to, još je rano”, kaže Milan.

Milan otkriva da su njegovi roditelji zapravo i Manetovi roditelji u filmu.

“Majka i otac koji se pojavljuju u jednom kadru u filmu zapravo su moji roditelji. Kažem im: Dobro jutro, čika Ljubo i teta Olga, a oni meni kažu: Zdravo, sine, a ja u privatnom životu jesam njihov sin. To je možda antologijska scena mog života, oni neće živeti dveseta godina, a to na filmu će ostati zauvek upisano.”

loading...