Merlinu na uvce svirale Legende

Drago mi je što smo ispunili želju kolegi i što je naš susret počeo kao druženje muzičara iz regiona, kaže Zoran Dašić

Dva uspešna koncerta u Areni i druženje s više od 40.000 oduševljenih fanova Dino Merlin proslavio je u jednom restoranu s članovima porodice, prijateljima, saradnicima i organizatorima spektakla.

Za muziku je, po Dinovoj želji, bila zadužena beogradska grupa Legende, koja je svirku počela tačno u ponoć.
Merlinu se sviđaju naše pesme i pozvao nas je da se družimo, što se ne odbija. Svirali smo 40 minuta. Njegov bend je pevao s nama od prve do poslednje pesme.

Ne znam koja je Dinu omiljena naša pesma, ali znam da veoma voli tamburaše i Zvonka Bogdana, koji mu je pevao pre četiri godine. Došli smo zbog druženja s njim pravo iz Sarajeva, gde smo imali koncert. Drago mi je što smo ispunili želju našem kolegi i što je sve počelo kao nekad druženje muzičara iz regiona – rekao je za Kurir Zoran Dašić Daša, frontmen grupe Legende.

Inače, umor nije sprečio raspoloženog Merlina da se pozdravi i razmeni utiske sa svakim od prisutnih. Potom se obratio okupljenim prijateljima, izrazivši svoje zadovoljstvo koncertima i zahvalivši organizatorima što su „u vreme eksponencijalnog prezasićenja“, kako kaže stih njegove pesme, uspeli da realizuju dve večeri za pamćenje, ispunjene dobrom energijom i emocijama.

Dino Merlin je juče otišao za Sarajevo s lepim uspomenama iz Beograda.

Izvor: Kurir


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273