Menadžer Viktor uoči dva velika koncerta: Šerif i Šaban su kraljevi

U Novoj godini započeću saradnju i sa menadžerom Mirsom iz Švajcaraske jer i u toj zemlji vlada veliki interes za ova dva pevača – priča ovaj poznati menadžer

Jedan od najboljih menadžera u Evropi, Viktor iz Belgije, u Novoj 2016. godini nastavlja sa organizacijom uspešnih koncerata, a prvi je već 30. januara u Berlinu, a drugi 5. februara u Hanau kod Frankfurta.

Viktor nastavlja saradnju sa dva nekrunisana kralja narodne muzike Balkana, Šerifom Konjevićem i Šabanom Šaulićem.

S njima je zaista fanstastično sarađivati. Veoma brzo se oko svega dogovorimo, profesionalci dođu i odrade svoj posao. U Novoj godini započet ću saradnju i sa menadžerom Mirsom iz Švicaraske jer i u toj zemlji vlada veliki interes za ova dva pjevača. Naravno, pored Šerifa i Šabana, sarađivat ću i sa ostalim pjevačima iz regiona, ali to će biti opet samo vrhunske zvijezde. U današnjem estradnom kaosu koji vlada samo najbolja i najjača pjevačka imena su garancija dobre posjećenosti – rekao nam je Viktor.

viktor_serif_i_saban_152201104

Dodao je kako će se potruditi da dijaspora širom Evrope sa Balkana konačno ima zanimljiv muzički program, barem što se tiče velikih koncerata gde će da nastupaju najveće zvezde Balkana jer novac koji daju za koncerte mora da ima i kvalitet koji im se često obeća, a na kraju od svega toga ne bude ništa.

 

 

Izvor: ExpressMagazin


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273