Medeni mesec: Gocu Tržan muž odveo u Tokio

Raša Novaković ispunio Tržanki želju da na bračnom putovanju posete Japan, gde će se videti i s pevačicom Slavicom Ćukteraš

IMG_1445328107

Goca Tržan i Radomir Raša Novaković otputovali su na medeni mesec u Japan, mesec dana posle glamuroznog venčanja koje su upriličili u Karićevoj vili na Dedinju.

Ekipa Kurira uslikala je novopečene mladence na surčinskom aerodromu „Nikola Tesla“ kako vuku kofer i nestrpljivo čekaju svoj let. Pevačica nije povela sa sobom ćerku Lenu, koju je dobila u braku s prvim suprugom Ivanom Marinkovićem. Iako je uvek vode na zajednička putovanja, ovog puta poželeli su da budu potpuno sami.

Tržanka je poželela da vidi Tokio, što joj je Raša i omogućio. On joj je još pre braka obećao da će je tamo odvesti i konačno joj je ispunio tu želju. Goca je unapred osmislila plan kretanja, tako da će se potruditi da obiđu što više lokacija ove svetske metropole – rekao je naš izvor.

Goca i Raša će iskoristiti priliku da se vide s pevačicom Slavicom Ćukteraš, koja živi u Tokiju sa verenikom Vladom Avramovim.

Izvor: Kurir


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273