„Mečka“, ravnica… Spot grupe E-Play

Bend E-Play predstavio spot za pesmu „Možda neko“, koji je sniman tri meseca. Pogledajte rezultat i recite nam da li vam se sviđa.

Tri meseca radili su članovi grupe E-Play i ekipa na snimanju spota za pesmu „Možda neko“, koji je premijerno prikazan u četvrtak uveče u prostoru Mikser House u Beogradu.

Vredelo je!

Sa „mirisom“ starih vremena, sa glavnim „junakom“ mercedesom 220D, energični beogradski bend napravio je pravi spoj reči pesme i vizuelnog.

„Možda i nađeš
nekog da veruješ mu…“

„Obični ljudi
U običnim cipelama
Na običnim poslovima
Pitanje da li smo srećni“.

Pre nego što se zapitate da li ste srećni, pogledajte spot:

Maja Cvetković, Goran Ljuboja Trut i Kika Jovanović su se zahvalili celoj ekipi koja je tri meseca vredno radila na ekranizaciji numere „Možda neko“ i pozvali publiku na koncerte koji će se u narednom periodu održati u Nišu (13. novembar), beogradskom klubu Gan (27. novembar) i u Novom Sadu (28. novembar).

Pogledajte kako je bilo u četvrtak uveče u Mikser house na promociji spota…

e-play-mondo-goran-sivacki-25

e-play-mondo-goran-sivacki-21

e-play-mondo-goran-sivacki-24

e-play-mondo-goran-sivacki-26

e-play-mondo-goran-sivacki-23

Bend E-play je krajem 2013. objavio album „Obični ljudi“ sa koga su se ubrzo izdvojili hitovi „Divan Dan“, „Ljubica“ i „Možda neko“.

Spot su u Titelu i Beogradu snimali Milan Radojčić, Vojkan Gostiljac i Luka Trajković. Montažu potpisuje Marko Tisovec.

Sastav E-play iza sebe ima četiri studijska albuma, veliku listu samostalnih i festivalskih nastupa (od Main stage-a na Exit festivalu, preko koncerta u Parizu za “dan muzike” pa do koncerta u Bolonji povodom “Dana Beograda”), učestvovao je i na više kompilacija (kompilacija muzike iz filma Munje, kompilacija posvecena Milanu Mladenoviću..).

Tokom prošle godine pesma „Divan Dan“ osvojila je prvo mesto na mnogim domaćim listama, a u isto vreme dobila je i nagradu za najbollji singl godine – Megafon.

Foto: Goran Sivački
Izvor: Mondo


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273