Maya Sar najavljuje koncert u Sarajevu

Nakon što je premijerno na Klix.ba predstavljen novi singl „Naša ljubav, naša kuća“ sa videospotom za istoimenu pesmu, ekskluzivno najavljujemo i blagdanski koncert Maye Sar.

Posle objave novog singla Maya Sar će upriličiti koncert na kome će prvi put izvesti pesmu u živoj interpretaciji sa bendom. I ovoga će puta to biti tako.

Pošto imam sjajan bend odlučila sam se da koncert napravimo u Clubu Monument 26. decembra, gdje ćemo premijerno izvesti novi singl “Naša ljubav, naša kuća”, a sa obzirom na to da su praznici, prilagodit ćemo i izvesti poseban koncertni repertoar za našu publiku„, dodala je Maya.

Maya Sar trenutno se nalazi na promo turneji singla u regionu, mogu joj se radovati u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, Crnoj Gori i Makedoniji, a saznali smo i to da početkom sledeće godine kreće na koncertnu turneju po BiH i dalje.

 

Izvor: Klix.ba


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273