Massimo u Nišu, Kraljevu i Novom Sadu

Pop pevač održaće koncerte 23. marta u Domu vojske u Nišu, 24. marta Domu društvenih u Kraljevu i 26. marta u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu.

Masimo, koji je nedavno rasprodao beogradski Sava centar, sa istom predanošću i količinom energije dolazi sada u Niš, Kraljevo i Novi Sad, kako bi podelio „iskrenu emociju sa svojom publikom“.

Svi koji dođu na moj koncert, znaju da uvijek dajem sve od sebe. Siguran sam da će uživati, da će se moja publika u Nišu, Kraljevu i Novom Sadu odlično provesti. Želim ljudima napuniti srce i um lijepim stvarima„, kaže Masimo.

Pevač hitova kakvi su „Sjaj u tami“, „Suze nam stale na put“, „Iz jednog pogleda“, „Zar više nema nas“, „Ispod nekog drugog neba“… ističe značaj živih nastupa za svoju uspešnu karijeru, jer je samo „publika koja posjećuje koncerte ta koja tjera da se svaki put proba ljestvica izvrsnosti podići na novu razinu„.

Ulaznice za Niš se mogu nabaviti u biletarnici Doma Vojske, Energy music shopu i Vintage shopu, kao i na svim prodajnim mestima CS Eventima, dok se ulaznice za Kraljevo mogu kupiti u poslovnom centru „Melos“ i Melosu.

Dom Vojske, Niš
dom vojske

Dom Društvenih Organizacija, Kraljevo

Srpsko Narodno Pozorište, Novi Sad

Izvor: Mondo
Foto: KtD


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273