Marija Šerifović uvredila Jelenu Karleušu: Pevaš korektno

Nova emisija takmičenja Zvezde Granda, doneće puno dobrih i kvalitetnih pevača, ali će nas ove subote i žiri dobro zabaviti. Varnice će sevati sa svih strana, a ovog puta u sukob će doći Jelena Karleuša i Marija Šerifović.

Žiri u novoj sezoni Zvezda Granda, sve više nas iznenađuje svojim komentarima, ali i humorom koji predstavljaju na veoma specifičan način. Jelena Karleuša, koja za mnoge u takmičenju predstavlja „strah i trepet“, ponovo će se sukobiti sa ostalim kolegama. U novoj emisiji imaćemo priliku da vidimo uvređenu Karleušu, kojoj je Marija Šerifović rekla da peva korktno.

Marija, ti si mene uvredila kada si rekla da pevam korektno„, izjavila je Jelena, dok je Marija pokušavala da se opravda, popularna pevačica nastavila je sa svojim iznošenjem stavova: „Ja za sebe mislim da pevam savršeno„, dodala je Karleuša i time nasmejala sve svoje kolege i publiku u studiju.

Autor: Jelena Blažić
Izvor: SvetPlus


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273