Marija Šerifović pred koncert u Kragujevcu: Nikada nisam pevala u rodnom gradu, jako sam uzbuđena

Sedam godina je prošlo otkako je pop zveza Marija Šerifović nastupala po gradovima Srbije. Na krilima novih hitova “Pametna i luda” i “Sama i nervozna”, jedina srpska evrovizijska pobednica odlučila je da organizuje brojne sjajne zabave, a prvi u nizu koncerata zakazan je za 18. februar i to u njenom rodnom Kragujevcu, gde Marija nikada nije pevala.

Zvuči potpuno neverovatno, ali ja nikada nisam pevala u Kragujevcu, čemu se sada neizmerno radujem. Pripremam odlične žurke za sve pametne i lude, same i nervozne, a odmah posle Kragujevca na redu je Kraljevo, Čačak, Niš, Subotica i finale svega desiće se u Beogradu 26. marta. U međuvremenu me čeka veliki koncert u sarajevskoj Zetri, zakazan za 18. mart. Nadam se da ću uspeti da sve to izdržim, budući da ovoliko obaveza nisam imala otkako sam pobedila na „Evrosongu“, rekla je Marija.

Izvor: Svet


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273