Marija Šerifović otkriva: Svoju devojku ne eksponiram

Jedina javna ličnost iz Srbije koja se usudila da prizna svoju seksualnost – Marija Šerifović, otkriva da nema problem zato što je drugačija.

Ona kaže da su male šanse da je uskoro vidimo sa njenom partnerkom u javnosti.

Teško, jer eksponiranje te vrste odveć je degutantno. Mogu da kažem da sam trenutno srećna, iako deo te sreće nije emotivna ispunjenost”, kaže nova članica žirija “Zvezde granda” i priznaje da nije imala problema zbog toga što je priznala svoju seksualnost.

Kada su mi moji bliski prijatelji pre objavljivanja projekta “Ispovest” govorili da nema potrebe da brinem, priznajem da mi se na momenat učinilo da su subjektivni. Međutim, bili su u pravu. Ljudi o meni naprosto nemaju predrasude, čini mi se da me vole iu poštuju zbog svega onog što ja jesam, dok me sa druge strane upravo zbog onog što nisam pojedinci ne vole”, kaže Marija za “Blic”.

Ona otkriva i da je postala državljanin Amerike

Budući da sam dobila sve papire zbog kojih mi svaki put prilikom povratka u Los Anđeles na aerodromu požele dobrodošlicu kući, više nikada neću moći da kažem da sam se definitivno vratila. Dakle, moja adresa u LA je nepromenjena, kao i moji planovi”, rekla je pevačica.

Izvor: Svet


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273