Marija Mihajlović o srpskoj predstavnici na Evrosongu: Farma joj ne gine

Pevačica i vokalni trener Marija Mihajlović izrazila je putem društvenih mreža svoje mišljenje o Sanji Vučić, koja predstavlja Srbiju na ovogodišnjem takmičenju za pesmu Evrovizije.

Nezaobilazna modulacija usled nedostatka aranžerske ideje, kao i dursko razrešenje kraja pesme, doboš kao kanta i histerija koja to sve zaokružuje. Gomila ozbiljnih problema – napisala je Marija na Fejsbuku, i podstakla diskusiju na svom profilu o kvalitetu pesme „Goodbye“, čija je autorka Ivana Peters.

Ako je ovo vrhunac autorstva kod nas, onda da svi ostali odmah prestanu da se bave muzikom.

Mariji se nije dopao Sanjin nastup, a prognozirala je da mladu pevačicu čeka ista sudbina kao i našu prošlogodišnju predstavnicu Bojanu Stamenov.

Sanja Vucic foto Goran Srdanov

Grčenje mišića lica i vrata i pravljenje grimasa nisu načini na koje se proizvodi ton… U svakom slučaju, kako stvari stoje ovde u Srbiji, Farma joj ne gine. I zaista je pitanje gde je Bojanin album ili makar jedna pesma za godinu dana, koliko je prošlo od prethodnog takmičenja? I nemojte da mislite da imam nešto protiv ove devojke, koja je Kruševljanka, iz mog kraja iz kog su potekli odlični pevači. Ne radi se uopšte o njoj nego o onima koji prave celu tu papazjaniju i koji godinama, uporno, ne dozvoljavaju autorima da se pokažu i prezentuju svoje pesme i svoj rad. O tome se radi. To su likovi koji ubijaju našu scenu – zaključila je ona.

Izvor: Blic
Foto: Goran Srdanov


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273