Manntra nakon pauze promenili postavku i nastavljaju s radom

Manntru je u martu ove godine odlučio napustiti originalni član i jedan od osnivača benda, Zoltan Lečei, a umesto njega dolazi Danijel Šćuric te četvrti član Boris Kolarić. Bend takođe najavljuje i novi album.

U izjavi na službenoj Facebook stranici benda, Zoltan Lečei navodi da se, s obzirom na udaljenost i nedostatak vremena, ne može u potpunosti profesionalno posvetiti svim potrebnim dužnostima u bendu te da ne želi kočiti bend i biti nepotreban teret u budućem radu. S obzirom na navedeno, u Manntri su zajedno odlučili pronaći nove članove među prijateljima benda. Tako umesto Zoltana dolazi Danijel Šćuric, a bendu se priključuje i novi, četvrti član, Boris Kolarić. S novim članovima, Manntra najavljuje i novi album koji je trenutno u fazi predprodukcije, a prvi singl za koji je planiran i video spot očekuje se početkom leta.

U zadnje vrijeme pauzirali smo svoje aktivnosti prema van te se više bavili unutarnjim bendovskim aktivnostima. Ukratko, pisanjem pjesama i planiranjem aktivnosti za period koji slijedi. Zoltan, nažalost, u jednom trenutku više nije mogao pratiti tempo benda zbog privatnih razloga te smo zajedno odlučili pronaći adekvatnu zamjenu. Odlučili smo i pojačati bend stalnim četvrtim članom te za sada samo mogu reći da najbolja Manntra tek dolazi. Jedva čekam da nas publika vidi uživo i da čuje novi materijal!”, izjavio je pevač i gitarist Marko Matijević Sekul.

Manntru možete videti i čuti 24. marta u zagrebačkoj Tvornici kulture kao goste na koncertu Siddharte, i 30. aprila na Murteru na “15 godina Refula” festivalu, uz TBF.

 

 

Izvor: BalkanRock


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273