„Mali princ“: Jelena Tomašević zvezda crtaća

Pop zvezda učestvuje u sinhronizaciji filma koji u bioskope stiže 26. novembra

mali princ

Pevačica Jelena Tomašević pozajmila je glas majci glavne junakinje u animiranom filmu „Mali Princ“, koji u domaće bioskope stiže 26. novembra.

Članica žirija „Pinkovih zvezdica“ prihvatila se zahtevnog posla, a velika podrška joj je suprug Ivan Bosiljčić, koji joj je dosta pomogao u ovoj sinhronizaciji. Stranu verziju ovog animiranog filma režirao je Mark Ozborn, a prikazan je premijerno u Kanu. To je adaptacija čuvenog romana Antoana de Senta Egziperija, jednog od najčitanijih romana za decu svih vremena.

Knjiga je širom sveta izvođena kao predstava, igrana je nekoliko puta kao opera i balet, ali je ovo prva animirana verzija, s izuzetnom glumačkom ekipom koja pozajmljuje glasove glavnim junacima. Priču nastalu pre više od sto godina dočaraće nam jedna devojčica koja živi u 21. veku.

Reditelj srpske sinhronizacije je Nikola Bulatović, a glavnu ulogu avijatičara dobio je Miša Janketić. Na velikom kastingu u organizaciji „Deksin filma“ i Kurira, od 1.200 dece uzrasta između osam i 15 godina, da ožive glas devojčice i Malog Princa odabrani su Anđela Džaferović i Aleksa Radujko. Anđelu je publika upoznala u „Pinkovim zvezdicama“, dok je Aleksa deo ekipe serije „Andrija i Anđelka“ i vodi „Mali dnevnik“. U ostalim uloga pojavljuju se Ivan Jevtović, Nikola Bulatović i Dragan Vujić Vujke.

Izvor: Kurir


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273