Madžgalj se bori, sada je znatno bolje

Glumac Marinko Madžgalj već neko vreme bori se sa rakom pankreasa, a podršku mu pružaju brojni prijatelji. Među njima je i Ognjen Amidžić, koji je prvi put javno progovorio o Madžgaljevoj bolesti.

Naime, Ognjen je bio velika podrška poznatom glumcu koji se bori sa opakom bolešću. Sada je domaćoj javnosti želeo da prenese lepe vesti.

U kontaktu smo, naravno, on je odlično, u glavi je super. Kreće se, za sada je sve normalno, videćemo šta će vreme pokazati dalje. Bitno je da se oseća dobro i da nema probleme kao pre, oni su čak u porodici zabranili da se priča o tome – rekao je Amidžić za „Alo!“.

Voditelj je ipak bio realan i rekao da se još uvek ne zna da li je Marinko dobio bitku, ali ono što je bitno jeste da se on dobro oseća.

Ono što mogu da vam kažem jeste to da se za takve stvari nikada ne zna da li ste dobili bitku ili ne, bitno je da se on dobro oseća, samim tim je i bolje – navodi Amidžić.

Izvor: VestiOnline


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273