Luminize i Kiki Lesendrić udružuju snage na novom singlu „Manje više“

Četiri energične devojke Matilda, Marcela, Irena i Tea članice benda – Luminize objavljuju zajednički singl sa Kikijem Lesendrićem pod nazivom „Manje više“ koji je od danas digitalno dostupan u Srbiji i širom sveta.

Na singlu su udruženim snagama, preko interneta i telefona radile devojke iz grupe Luminize koje žive u Holandiji i Kiki Lesendrić iz Beograda. Konačno su se zajedno sreli na glavnoj bini ovogodišnjeg Beer Fest-a gde su i prvi put zajednički izveli singl uživo pred 60 hiljada ljudi u publici.

Kada nam je menadžerka rekla da Kiki Lesendrić želi da snimi duet sa nama bile smo počastvovane. Demo snimak nas je odmah osvojio i saradnja je bila uspešna od samog početka. Osetili smo da je pesma kliknula na samom nastupu na beogradskom Beer Fest-u gde smo premijerno izveli ovaj duet. Publika je pesmu odlično prihvatila, iako su je čuli po prvi put – rekle su devojke o saradnji sa Kikijem Lesendrićem.

Devojke dolaze iz Hrvatske, a bend su oformile posle upoznavanja u muzičkoj školi. Nakon toga su odlučile da nastave svoju muzičku karijeru u Holandiji gde sada žive i rade. Ubrzo su usledili prvi uspesi i svetsko priznanje – koncerti širom Hrvatske, po Evropi, čak i u Australiji.

Luminize su pre samo nedelju dana objavile još jedan singl „Zašto još volim te“, u saradnji sa mladim muzičarem iz Hrvatske Marinom Jurićem-Čivrom, finalistom muzičkog takmičenja The Voice – Prvi Glas Hrvatske.

Singl „Manje više“ je od ovog trenutka dostupan digitalno u Srbiji, regionu i širom sveta, a naći će se i na prvom albumu benda Luminize kao i na predstojećem albumu Kikija Lesendrića.

Izvor: Story


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273