Lira Vega organizuje neobičnu promociju albuma

Beogradski duo Lira Vega, u subotu, 16. januara u Kulturnom Centru Grad održaće nesvakidašnju promociju njihovog najsvežijeg albuma “Duhovi” objavljenog maja prošle godine.

Publika će imati prilike da posluša pesme sa prošlogodišnjeg izdanja, ali u izvođenju velikog broja iskusnih kolega muzičara, prijatelja i fanova benda.

Listu izvođača na ovoj neobičnoj promociji predvode Darko Džambasov, Janja Lončar, Boško Mijušković (Straight Mickey And The Boyz), kao i članovi benda Artan Lili, Romana i Bojan Slačala i Dragan Knežević. Biće tu i Miki Ristić i Dejan Vučetić Vuča iz grupe Darkwood Dub, kao i Sana Garić i Dejan Stanisavljević iz Xanaxa i Una Gašić i Ivan Skopulovič iz benda Bitipatibi. Pored nabrojanih muzičara nastupiće još i Boris Mladenović (Jarboli), Vladislava Đorđević, Ilija Ludvig, Marinka Đorđević (Disciplin A Kitschme), Vlada Pejković (Crvi) i Ah Ahilej.

Kulturni centar GRAD
Braće Krsmanović 4, Belgrade

 

Izvor: BalkanRock
Foto: Nemanja Đorđević


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273