Lexington bend: Radujemo se druženju sa publikom u Kasini

Lexington bend, nastupiće u sredu, 14. oktobra ponovo pred beogrdskom publikom. Ovog puta ovi šarmantni momci, fenomenalan provod svojim fanovima obećavaju u najprestižnijem klubu Kasina.

311335500

Nakon četiri meseca, koliko je prošlo od koncerta na „Stadionu“, momci iz Lexingtona ponovo će obradovati svoje fanove, spektakularnim nastupom. Publika u Kasini će ove srede, imati priliku da uživa u stasu i glasu, momaka koji su šarmirali čitav region. Kako to uvek biva na njihovim nastupima i ovog puta obećavju sjajan provod i noć za pamećenje i otkrivaju da li su im pripremaju još neka iznenađenja.

Jako se radujemo druženju sa beogradskom publikom. Nakon četiri meseca od spektakularnog koncerta koji smo imali na Stadionu, možemo da kažemo da smo uzbuđeni i srećni„, kažu momci iz Lexingtona i dodaju: „Obećavamo sjajan provod, dobru atmosferu i puno dobre muzike. Uvek nam je veliko zadovoljstvo, kada nastupamo u Kasini„. Iako se pesme sa albuma „Balkanska pravila“, još uvek slušaju, momci iz benda najavljuju fenomenalan album s početkom leta.

PR kluba Kasina, Jelena Petković, za naš portal otkriva da su se mesta u veoma kratkom roku popunila, te da publici u najprestižnijem prestoničkom klubu, očigledno nikad nije dosta momaka iz Lexington benda. „Čast nam je da Lexington natupa kod. Prošle godine, upravo su ovi momci otvorili sezonu, a sada nakon beogradske pauze koju su imali nakon koncerta u junu, ponovo imamo tu privilegiju, da prvi dođu kod nas, što dokazuje i da smo jedan od najboljih klubova u Beogradu. Kasina je popunjena do poslednjeg mesta, te možemo da zaključimo da prestoničkoj publici, Lexington benda nikad dosta„, dodala je.

Autor: Jelena Blažić
Izvor: SvetPlus


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273