Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'wp_links' is marked as crashed and should be repaired in /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1942

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php:1942) in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/srbtranslatin/srbtranslatin.php on line 213
Let 3 najavili Antivalentinovo | Nostalgija.com

Let 3 najavili Antivalentinovo

Riječki rockeri Let 3 najavili su svoj veliki koncert simboličnog naziva AntiValentinovo, u petak, 12. februara 2016. godine u maloj dvorani Doma sportova.

Ovo će biti njihov prvi samostalni koncert, nakon promocije novog albuma u Laubi. Za sada se ne zna što se na AntiValentinovu može očekivati, ali sigurni smo kako će biti spektakularno, kao uostalom i na svim njihovim koncertima.

Na koncertu slogana “Ništa ljubav, samo karanje” ekskluzivno će se po posebnoj promotivnoj ceni moći kupiti novi studijski album Leta 3 i to u limitiranom tiražu, koji će kao bonus sadržavati i album projekta ‘Strukturne ptice ft. MrLee & IvaneSky’!

Bend postoji od 1987. godine, a iza sebe ima niz uspešnih albuma, ali i pesama. Poznati su po svojim scenskim nastupima, kao i po nesvakidašnjim tekstovima. Da je njihov rad cenjen pokazuju i dodeljene muzičke nagrade u različitim kategorijama.

Let 3 su odlučili da budu darežljivi, stoga za cenu jedne ulaznice na koncert mogu doći dve osobe. Jedna ulaznica za dvoje prodavaće se po ceni od 80 kuna u pretprodaji i 100 kuna na dan koncerta. Ulaznice se mogu kupiti od ponedeljka, 9. novembra, u sistemu Eventim-a i Dallas Music Shopovima u Zagrebu i Rijeci.

 

Foto: Tamara Milenković
Izvor: BalkanRock


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273