Lepotica zna kako: Zlatna pravila šminkanja Nataše Bekvalac

-Imam mane kao i svaka normalna osoba, ali se potrudim da ih prikrijem, a da ono što je dobro istaknem u prvi plan. Uz tim koji imam, i svaka druga devojka izgledala bi lepo kao ja ili čak lepše od mene , rekla je jednom prilikom Nataša Bekvalac.

Za dobar izgled uvek je zaslužna genetika, način života, ali i šminka. Ovo su pravila šminkanja zbog kojih neosporna lepota Nataše Bekvalac dolazi do izražaja.

TEN

Natašino lice uvek izgleda besprekorno. Osim dobre podloge i kvalitetnog pudera za ovakav sjaj neophodno je dobro iskonturisati lice toniranom kremom. Na ovaj način koriguju se sitne nepravilnosti na licu i ističe ono najlepše.

Male tajne Kejt Hadson: Tehnika šminkanja koja koriguje nepravilnosti na licu

A photo posted by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Oct 7, 2016 at 10:37am PDT

OČI

Oči su joj. gotovo uvek, jako našminkane. Često stavlja lajner i na donje i na gornje kapke, pa joj na taj način oči još više dolaze do izražaja. Nekoliko slojeva maskare je nezobilazan deo Natašinog mejkapa.

A photo posted by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Dec 28, 2016 at 8:45am PST

USNE

Pevačica posebno vodi računa da ne stavlja tamne karmine kada joj je na očima jaka šminka, pa se često opredeljuje za nijanse boje kože ili bezbojan sjaj.

A photo posted by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Dec 20, 2016 at 12:45pm PST

Ponekad posegne i za crvenim karminom koji joj kao i većini plavuša savršeno pristaje. U tim prilikama stavlja samo maskaru, kako ne bi izgledala suviše napadno.

A photo posted by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Dec 3, 2016 at 11:18am PST

loading...