Lepa reč za druženje sa Hladnim Pivom

Članovi benda Hladno Pivo nestrpljivo iščekuju petak 26. februar, kada će dočekati svoju vernu publiku u Hali Sportova na Novom Beogradu. Mile Kekin i ekipa pored energije i emocija koje će podeliti sa publikom na koncertu, žele da se susretnu i sa svojim najvernijim fanovima.

Svi zainteresovani koji žele da se upoznaju, razgovaraju i slikaju sa svojim omiljenim bendom treba da do petka 19. februara, do 24 sata, napišu po neku lepu reč o svojoj omiljenoj pesmi Hladnog Piva i zašto im je baš ta pesma najdraža.

Uz ovu poruku i pod hashtagom #HladnoPivoHalaSpotova #leparec neophodno je i da na svoju Fejsbuk stranicu zakače link sa oficijelnim spotom Lijepa riječ i taguju Hladno Pivo.

Dobitnici, koje odaberu svi članovi benda, će biti obavešteni o vremenu i mestu susreta sa bendom. A da se pored odabranih dobitnika i svi u publici osećaju što bolje i opušteno, pobrinuo se i sponzor koncerta, koji će posetioce počastiti hladnim pivom – svaki posetilac će uz prvi kupljeni Jelen dobiti i jedan gratis.

Takođe, obaveštavamo sve zainteresovane da su karte skoro rasprodate i da imaju samo još par dana mogućnost za kupovinu na svim prodajnim mestima Eventima, DD ticketsa i Gigs Tixa, kao i preko online kupovine.

 

Izvor: Story


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273