Lepa Brena: Moji sinovi još uvek nisu naišli na prave žene

Lepa Brena 2015. završava ispunjena, srećna i sa osmehom. Pored još jedne uspešne poslovne godine, radost joj je priredio i sin Stefan, koji je diplomirao na koledžu u Americi. Vlasnica “Granda” za Kurir sumira odlazeću godinu, za koju kaže da joj je bila dobra.

Godinu za nama najviše ću pamtiti po tome što je Stefan diplomirao biznis menadžment na univerzitetu Beri u Majamiju. To je bio veliki dan za celu našu porodicu. Kada govorimo o poslovnim dostignućima, to su svakako koncerti koje sam održala u regionu. Ono što je svakako moj veliki ponos, a tiče se posla, jeste i “Grand” televizija, koja je obezbedila svoje mesto na tržištu kvalitetnim programom”, kaže Brena, koja je za muža Bobu Živojinovića pripremila novogodišnje poklone.

Materijalne stvari mi ne predstavljaju radost jer i u toku godine kupujemo dosta toga jedni drugima. Ničega nisam željna. Ali, ako Boba poželi da me iznenadi, neću se buniti! On zna šta ja volim”, sa osmehom kaže Brena i naglašava šta je zacrtala za 2016.

Planiram da objavim dve nove pesme i spotove. Ne moram nigde da žurim, imponuje mi tempo koji sam sebi posle toliko godina rada omogućila. U 2016. ulazim s beogradskom publikom i što je najvažnije – s pesmom!

Breninim sinovima Stefanu i Viktoru stalno se nabacuju starlete, ali pevačicu to ne plaši.

Nisam razmišljala o tome. Naši sinovi su vaspitani i odrasli ljudi, tako da se ne plašim da će umeti da odaberu pravu. A dok prava ne stigne, bilo bi krajnje nekorektno da komentarišem bilo šta na tu temu. Mladost je ipak samo jedna!”, sigurna je pevačica u izbor svojih naslednika.

Iako je svake godine posle praznika odlazila na Tajland, Brena nije sigurna da će ona i Boba opet posetiti tu destinaciju.

Prijaće nam odmor, ali kada imate veliku kompaniju, odmor krojite onako kako vam posao to dozvoli”, kaže Brena za kraj.

Izvor: Svet (Kurir)


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273