Lepa Brena i Sigal za NG, Ražnatovićeva za reprizu

Stiven Sigal sa bendom i Lepa Brena nastupiće u novogodišnjoj noći ispred Skupštine, a dan kasnije će tu biti Svetlana Ražnatović, najavile su gradske vlasti.

sigal

Gradski menadžer Goran Vesić je rekao da će u noći između 31. decembra i 1. januara nastupiti i Tropiko bend, a najavio je i ukupno četiri koncerta na proslavi dočeka Nove godine – od 29. decembra do 1. januara.

„Na bini ispred Doma Narodne skupštine organizovaćemo četiri koncerta. U utorak, 29. decembra Beograđani i naši gosti imaće priliku da uživaju u koncertu grupe Miligram, a u sredu 30. decembra nastupiće grupa Van Gog i Željko Joksimović“, rekao je Vesić, predsednik Odbora za proslavu Nove godine u Beogradu

Inače, Svetlana Ražnatović pevala je na samom dočeku 2014. godine pred Beograđanima, što je dovelo i do političkog prepucavanja.

Beograd je tada vodio privremeni organ, a informaciju da će Ražnatovićeva opet pevati DS i LDP su ocoentaruisali kao skandaloznu.

Demokrate su tada poručile da „ljudi koji su pregazili izbornu volju građana ne razumeju ni Beograd ni Beograđane“. Na drugoj strani, Vesić je pozvao DS da ne politizuje sve što se uradi i naveo da „o ukusima ne vredi raspravljati“.

 

Izvor: B92


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273