Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'wp_links' is marked as crashed and should be repaired in /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1942

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php:1942) in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/srbtranslatin/srbtranslatin.php on line 213
Lane Gutović nakon snimanja filma “Vrati se Zone”: Nisam želeo Mandinu ulogu | Nostalgija.com

Lane Gutović nakon snimanja filma “Vrati se Zone”: Nisam želeo Mandinu ulogu


Milan Lane Gutović prihvatio je u filmu “Zona Zamfirova drugi deo” ulogu koja je prvobitno bila namenjena Miloradu Mandiću Mandi. Glumac priznaje da je prvi put u karijeri bio na ivici da odbije ulogu.

“Manda je počeo da snima to i onda je umro. Iako je dosta mojih kolega umiralo, nisam čovek koji je uskakao u takve uloge. I onda me je krenulo… Dešavalo se da se nekome desi nesreća pa da mene zovu da pomognem”, rekao je Gutović za “Premijeru”.

Kada je reč o likovima koje je tumačio. glumac ističe da ne voli kada ga zovu Šojićem jer sa njim nema nikakve sličnosti, iako je upravo ova uloga obeležila njegovu karijeru.

loading...