„Lajanje na zvezde“ za moderne generacije: Održana premijera filma „Pored mene“

Premijera domaćeg filma „Pored mene“ reditelja Stevana Filipovića održana je sinoć u Sava Centru.

1_pored-mene2_ff

Brojna autorska i glumačka ekipa filma je ovacije prisutne publike doživela već na ulazu u Sava Centar. Celo odeljenje IV-3, predvođeno razrednom starešinom Oljom (Hristina Popović) i rediteljem filma Stevanom Filipovićem na premijeru je stiglo autobusom, čime su osvojili simpatije mnogobrojne prisutne publike.

671310_pored-mene_ff

Atmosfera u prepunoj sali Sava Centra je bila nesvakidašnja, što potvrđuju i ovacije gledalaca prilikom poklanjanja glumačke i autorske ekipe.

Premijeri su prisustvovale brojne poznate ličnosti iz sveta filma, muzike, kao i prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević, princeza Katarina i princ Petar.

671311_pored-mene1_ff

Film „Pored mene“ je od danas na redovnim bioskopskim repertoarima.

Film je osvojio Zlatnu arenu za najbolji dugometražni film na 62. Pulskom filmskom festivalu, kao i nagradu mlade publike na 21. Filmskom festivalu u Sarajevu, a od danas je na redovnim bioskopskim repertoarima.

671313_pored-mene3_ff

Pored Hristine Popović, uloge tumače i Mirjana Karanović i Dragan Mićanović.

Izvor: Blic


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273