Kraljevi klupske svirke u petak nastupaju u Beogradu

Svi posetioci prestoničkih klubova i ljubitelji noćnog života znaju da gde nastupa OK bend, tu je zagarantovan najbolji provod.

Ovog petka najbolja gradska žurka održava se u klubu „Cinema“.

OK bend zvanično postoji i u postojećem sastavu nastupaju od 1998. godine, a od prvog albuma 1999. pa do danas nizali su hitove poput „Ferari crveni“, “A u međuvremenu“ , „Ne mogu da podnesem“, „Oko mene lete svi“, „Naseli na ljubav“, „Dobro mi je“ i „Istina u laži“.

Pre nekoliko godina su napravili manju pauzu u karijeri, i tada su se posvetili porodičnom životu i privatnom biznisu. Ali ljubav prema muzici ih je vratila na scenu, i nastavili su tamo gde su stali. Publika ih poznaje i voli kao dobre momke, koji prave sjajnu atmosferu na nastupima i svi njihovi koncerti i klupske svirke su oduvek bili sjajno posećeni.

695197_okbend_ff

Naša prestonica ima najbolju ponudu u regionu kada je noćni život u pitanju, a mi vam nudimo najbolje od najboljih – rezervišite svoje mesto u klubu „Cinema“ za petak, 20. novembar i uživajte u nastupu OK benda. Telefon za rezervacije je 062/8-222-000.

 

Izvor: Blic

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273