Kornelije Kovač otvara seriju nastupa najvećih pop i džez pijanista

U intimni građanskog salona zgrade Prvog Dunavskog parobrodarskog društva jednom mesečno, utorkom nastupaće najveći živi pop i džez pijanisti savremene domaće scene.

IMG_1455879072

Čast premijere pripada Korneliju Kovaču sa instrumentalnim repertoarom od Korni grupe preko Aprila u Beogradu, do španskih godina. Koncept je zasnovan na nesebičnoj podršci gostiju-prijatelja. Na Batu se logično nadovezuje Aleksandar Saša Lokner, verovatno najveći RnR sint/piano virtuoz istorije YU roka (uz Lazu Ristovskog i Margitu Stefanović). U maju će nastupiti Ivan Aleksijević – Pančevac, dugogodišnji aktuelni pijanista Big benda Radio Televizije Srbije, napokon u junu, Aleksandar Sedlar, umetnik koji je mnogo više od pijaniste.

U 2015. na jednom od najboljih koncertnih klavira naše prestonice, nastupili su Vasil Hadžimanov, Matija Dedić i Branka Parlić, nagovestivši time muzički pravac koji će ovog proleća Parobrod promovisati.

Do prvog koncerta ostalo je tek nešto manje od mesec dana, a naglašavamo da je kapacitet koncerta ograničen na sto sedećih mesta.

Izvor: Story


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273