Koncert: Ritam Nereda u Domu Omladine Beograd

Dugo očekivani koncert legendarnog novosadskog benda Ritam Nereda biće održan u Beogradu, u petak 9. oktobra u sali Amerikana u Domu omladine. Kao specijalni gosti na koncertu nastupiće Dot The Eye, groove metal bend iz Beograda, zatim Kolaps, hardcore sastav iz Novog Sada, kao i naš najstariji aktivni punk bend, čuveni KBO! iz Kragujevca.

Očekuju se i mnogi drugi gosti iznenađenja. Ulaznice po ceni od 600 dinara možete kupiti na blagajni Doma omladine u Beogradu, prodavnici Felix (Tc Sremska), kafeu Šikarica (Skadarlija) kao i na prodajnim mestima Gigstix i Eventima. Bend ovom prilikom predstavlja i novi spot koji je urađen za numeru „Divan dan“. Produkciju spota pomogao je Studio Berar.

Ritam Nereda je jedan od najproduktivnijih i najbeskompromisnijih domaćih sastava svoje generacije. Sinonim su za glasnu, brzu, čvrstu i energicnu svirku sa stilski ukrštenim punk, metal i hard core zvukom. Kolekciju legendarnih pesama kao sto su „Put beznađa“, „Crno je sve“, „Ne“, „10 godina“, „Hiljade“, „Sećanja“, „Heroj“ i mnoge druge moći ćete da doživite prvi put u sjajnom prostoru Doma omladine u Beogradu.

Ritam Nereda je svojom obimnom diskografijom, mnogobrojnim izdanjima i reizdanjima tokom 27 godina karijere uvek imao veliku bazu fanova i za naše uslove visoke tiraže, predstavljajući redak primer autorski veoma plodnog sastava čijeg kultnog repertoara ćemo imati jedinstvenu priliku da se podsetimo u petak 9. oktobra.

ritam_nereda_fotoGabrielRadatovic-slajder

Izvor: Dom Omladine Beograd


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273