Koncert – Dubioza Kolektiv u Amsterdamu

Dit Bosnische ‘kolektiv’ is al jaren één van Oost-Europa’s populairste bands en ook in het westen beginnen ze steeds meer voet aan de grond – en van de vloer – te krijgen. Met hun muzikale smeltkroes van hip-hop, reggae, ska, rock en Bosnische folklore, gecombineerd met een krachtige politieke boodschap, is dit zevental een ultieme festival-act en hebben dit in Nederland al laten zien op o.a. Paaspop, Zwarte Cross en Mundial. Met een spiksplinternieuw album uit in september, laten ze deze avond echter ook zien dat ze prima uit de voeten kunnen in een dampende club! Živjeli!

Deze avond draait ook Balkan Beatz’ DJ Tommi die van een begrafenis nog een groot feest kan maken met zijn vrolijke en aanstekelijke Balkanmuziek-mixen. Hij zette al eerder diverse edities van Lowlands festival en diverse clubs op zijn kop. Mis ‘m niet!


Melkweg Amsterdam
Lijnbaansgracht 234a, 1017 PH Amsterdam, Netherlands
Info – Melkweg

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273