Kolege čekale Radu dva i po sata, nije ni čudo što se niko ne druži sa njom

Gostojući na TV Pink, Rada Manojlović je izjavila da je razočarana u kolege s javne scene, te da se ne druži skoro ni sa kim od njih.

“Jedino me Haris voli na pravi  način. Družim se samo sa sestrom i sa njim, to je moj svet. Na estradi sam se mnogo puta razočarala, na prste jedne ruke mogu da nabrojim sa kim sam dobra”, otkrila je Rada.

Međutim, to nije ni čudno ako se uzme u obzir s koliko nepoštovanja prema tim istim kolegama nastupa Rada, naročito kad kasni dva i po sata na dogovorene obaveze. To se desilo na snimanju emisije “Grand specijal”, kada su je satima čekali i dečko Haris Berković i direktor Saša Popović.

Svi dobro znaju da Rada zbog obaveza i nastupa sa kojih dolazi pravo na emisije kasni, ali je ovog puta preterala. I Haris i Saša su navikli da je čekaju ali kada je prošlo dva sata svi postali nervozni. U studiju su bili i Stoja, Čeda Čvorak i Ilda. Niko nije mogao da veruje da je nema”, prepričava za Alo situaciju izvor koji se zatekao na licu mesta.

“Zvali su je nekoliko puta, a ona ih je uveravala da stiže. Na kraju je Popović potpuno pukao jer više nisu znali šta da rade, pa je tražio od kamermana, organizatora i režije da se uključe i da će početi emisiju bez nje”, dodaje izvor i zaključuje da je Rada ipak u poslednjem trenutku utrčala u emisiju.

loading...