Koja potpisuje novi album „Opet.“

U susret novogodišnjim praznicima u sredu, 23. decembra, od 17 do 19 časova posetite Mascom Store u Čumićevom sokačetu – obradujte sebe novim albumom grupe Disciplin A Kitschme po promotivnoj ceni od 500 dinara. 

Bićete u prilici da baš vaš primerak potpiše frontmen grupe Koja, a sigurno ćete čuti i neku dobru muziku. Uživajte u angažovanim, bučnim fanki pesmama koje propituju, opominju i savetuju. Plesni ritam, spektakularni bas rifovi, distorzirana usna harmonika i himnični refreni. Zabava sa smislom – to je Disciplin A Kitschme.

O novom albumu Koja je nedavno za Danas rekao da je: „klasično, ali smisleno džemovanje i razrada rifa ili ritma neke pesme koja u prvih četiri minuta nudi sve po ustaljenom pop obrascu. Mislim da je formula uspostavljena na „Uf!“ dobar put. Na ovom albumu baš insistiramo na muziciranju„, dok o nazivu albuma kaže: „Opet.“ kao trajno stanje, opet album Discipline, opet sve ispočetka, opet nas ovaj muči svojom bukom, mnogo je mogućih tumačenja koja su mi sva ok. Album inače ima uvod po imenu „Opet.“, koji je jedna gužva i graja, snimljena na Cvetkovoj pijaci pri snimanju spota za „Zaboravili rokenrol!?!“, gde se spominje reč „opet„.

Izvor: Danas


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273