Knez najvaljuje album

Pevač Nenad Knežević Knez na radost fanova u regionu završava novi singl, koji će biti objavljen krajem ovog ili početkom narednog meseca

Crnogorski pevač Nenad Knežević Knez na radost fanova u regionu završava novi singl, koji će biti objavljen krajem ovog ili početkom narednog meseca. Takođe, polako i bez žurbe Knez sprema i novi album. Tvrdi da je zaljubljen u svaku pesmu koja će se na njemu naći, ali, ipak, prema baladama gaji posebna osećanja.

Cela ekipa se dvoumi da li da singl bude jedna divna balada ili numera bržeg ritma – kaže Knez za „Novosti“. – Veliki sam emotivac, pa je balada „Suze“ odmah osvojila moje srce, a sa druge strane, brza pesma „Stranac“ nosi snažnu poruku.

Ovogodišnji predstavnik Crne Gore na „Evrosongu“ nedavno je nastupao u Lisabonu na poziv evrovizijske publike, a sada priželjkuje solistički koncert u srpskoj prestonici:

Apsolutno planiram da napravim veliki beogradski koncert! Mada više radim po inostranstvu, svakodnevno dobijam poruke od domaćih fanova sa pitanjem kada ću nastupati u Beogradu.

Izvor: Novosti


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273