Klupska atrakcija, bend Gift, objavio prvi EP

Glam bend Gift, poznat po zanimljivim klupskim nastupima i cover obradama, sada ima i sopstveni autorski materijal. EP pod nazivom “Mona”  objavila je izdavačka kuća Lampshade Media i od danas se može preslušati na Deezeru.

Gift je dark glam bend, jedinstven na ovim prostorima po svom avangardnom performansu koji involvira i publiku kao aktera, afirmišući scenski nastup u koji su uključeni elementi kabarea i burleske uz decentno zavodljive melodije, ali i žestoke rock rifove.

Uvek sveža i nova energija koju bend donosi već više od decenije, kao i autentičan nastup i harizma frontmena i glavnog vokala Jovana Matića  pleni publiku! Pored frontmena Jovana Matića, poznatijeg kao Joca Ajkula, koji je u GIFT-u anticipirao ‘’british’’ akcenat živeći dugi niz godina u Londonu, dah egzotike u GIFT je unela i basistkinja Niuvys Sabournin, koja dolazi sa Kube.

Energičnost je epitet koji stoji uz imena svih članova benda: Jovan Matić (frontmen), Niuvys Sabournin (bas gitara), Dejan Toškov (gitara), Olivera Budošan (klavijature), Miloš Stojanović Lole (bubnjevi).

Izvor: MTV.rs


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273