Klub, kafana, emocija: Ovako će izgledati spektakl Saše Matića u tri čina

Kao što smo već najavili, Saša Matić se pored brojnih nastupa, uveliko priprema i za koncert u Kombank Areni koji će se održati na Dan Žena, odnosno 8.marta.

Osim što će neke od pesama dobiti potpuno novu notu jer će biti urađeni novi aranžmani, pevač je pripremio i spektakl u tri čina.

Ovaj koncert sam prevashodno posvetio damama, kao i sve pesme ali sam odlučio da publici priredim nešto što do sada nije imala prilike da vidi. Ceo koncert podelili smo u tri dela tj čina. Počećemo bržim ritmom i klupskom atmosferom, potom ćemo se prebaciti tamo gde je najbolji provod – u kafani, pa ćemo tako pevati uz brojne kafanske hitove, a na kraju ćemo sve to začiniti emocijom, odnosno baladama”, rekao je popularni pevač koji će Novu godinu dočekati u Budvi.

sasa-matic-promo

Na dan velikog koncerta, jedan od najpopularniji pevača regiona proslaviće 15. godina uspešne karijere.

Iskreno, imam osećaj kao da sam juče izdao prvi album i da idemo dalje, jer tek smo na početku”, rekao je Sale koji je oduševljen reakcijama koje je izazvala informacija da će zapevati pred beogradskom publikom.

Karte se mogu naći u pretprodaji na prodajnim mestima Eventima i DDTicketa.

 

Izvor: Svet

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273