Katarinu Živković ostavio dečko

Katarina Živković okončala je dvomesečnu vezu sa fudalerom Milošem Degenekom, zbog medijskog pritiska koji je poznati par trpeo u poslednje vreme.

Iako je delovala da je us srećnoj i stabilnoj vezi, Katarina Živković nakon samo dva meseca raskinula je vezu sa pet godina mlađim fudbalerom: „Miloš nije imao predstavu o tome da je Katarina toliko medijski aktuelna, pa su svakodnevna interesovanja za njihovu vezu postala i te kako naporna za njega. Kada je u novinama pročitao da se piše o njegovom privatnom životu i o njegovim roditeljima, Miloš je rešio da porazgovara s Katarinom i objasni joj da je cela situacija previše stresna za njega„, rekao je izvor za Blic i dodao:

Ona se nije previše potresla zbog toga, s obzirom na to da je veza bila na početku. Ni ona nije bila sigurna u svoje emocije, tako da se sve lepo završilo. Nakon raskida su se čuli nekoliko puta, ali od pomirenja nema ništa. Miloš joj je rekao da bi trebalo da nađe nekog jačeg muškarca, koji će moći da se izbori s pritiskom javnosti„, dodao je izvor Blica. „Istina je da više nismo zajedno. Medijski pritisak i spekulacije dovele su do toga da se raziđemo„, rekla je pevačica.

Autor: Jelena Blažić
Izvor: SvetPlus


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273