Karleuša se zakačila sa Sinanom, njegovi fanovi hteli da je biju?!

Fanovi Sinana Sakića nasrnuli su na Jelenu Karleušu, nezadovoljni načinom na koji se ona podsmeva pevaču dok komentariše takmičare u Zvezdama Granda.

Name, Karleuša je pre tri nedelje, dok se vraćala s nastupa u inostranstvu, u avionu srela Sinana, koga je često prozivala u Zvezdama Granda. Prišla mu je i započela razgovor.

“Tada joj je on rekao: Pa, sestro moja, šta mi to radiš? Zar ti da me tako blatiš? Otkad to moje pesme ne valjaju za tebe?“, priča izvor koji se zatekao na licu mesta, i dodaje:

“Sinana je mnogo pogodilo to što je JK u Zvezdama Granda javno govorila da je Sakićeva muzika džiberska i seljoberska. To joj je zamerio, ali se ona nije dala. Ponavljala je da je od svog mišljenja ne odustaje, ali da nikako nije htela da ga uvredi. Dok su oni diskutovali, u razgovor su se umešali momci koji su sedeli u njihovoj blizini, pa je situacija brzo došla na ivicu incidenta. Njih četvorica su ljubitelji Sinanove muzike, pa su napali Karleušu. Svašta su joj govorili, bili su brutalni prema njoj. U jednom momentu je delovalo kao da će doći do tuče, u kojoj bi verovatno Karleuša izvukla deblji kraj. Tada smo Sinan i ja smirili situaciju i zamolili momke da se udalje, kako ne bi nastao haos u avionu. Tako je Jelena, na sreću, izbegla batine”.

Sinana su pogodile Jelenine prozivke zato što su njih dvoje bili prijatelji, čak je trebalo i da snime duet!

“JK često na nastupima peva Sinanovu pesmu „Otkad sam se rodio“ i to svi znaju, postoje snimci na internetu gde se to može videti. Pre nekoliko godina predlagala je Sinanu da snime duet i on je pristao, ali se to kasnije izjalovilo. Zato je Sakiću bilo krivo kad ga je ona prozivala”, zaključuje Kurirov izvor.

loading...