Karleuša prozivala Zvezde Granda: rugala se ptica rugalica

Pevačica Jelena Karleuša, koja je u žiriju Zvezda Granda poznata po svom britkom jeziku, ovaj put je preterala jer je izvređala dvoje učesnika zbog njihovog fizičkog izgleda i garderobe. Jednom učesniku je rekla da izgleda kao zvonar bogorodičine crkve, dok je drugoj učesnici rekla da izgleda kao kafe kuvarica.

Jelena je inače poznata po ekstravagatnom oblačenju za koje većina misli da je ružno i previše provokativno, ali to je ne sprečava da se ruga drugima.

Tako je u takmičaru Jasminu Šehiću iz Brčkog, koji ima samo 21 godinu rekla: – Ti meni, Jasmine, ličiš… jesi li gledao crtani „Zvonar Bogorodičine crkve“ – pitala je pevačica.

Kada je kandidat odgovorio potvrdno, Jelena je rekla: – E, ti meni ličiš na tog zvonara, a pevaš kao anđeo. I to je jedna drastična razlika u tebi. Izgledaš tako, a pevaš ovako. Miks toga te čini jako posebnim u ovom takmičenju – rekla je pevačica, a momak se samo nasmejao.

Na red je došla kandidatkinja Marina Stevanović (28) iz Beograda kojo je Karleuša posle izbođenja rekla:

Ti imaš glas, srce i emociju kao fatalna žena i zvezda. A izgledaš kao kafe-kuvarica. Kao tetka koja je počela da radi u malom kafiću u unutrašnjosti. Sa takvim glasom ne možeš da izgledaš tako. Poradi na tome – rekla je Jelena, a Saša Popović je dodao da je Ana Bekuta 1985. izgledala još gore, i da su njegove kritike urodile plodom, pa ona danas odlično izgleda.

Izvor: VestiOnline


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273