Karleuša bez pardona

Mani se Šabana, završićeš kao šatorski pevač! – Jelena Karleuša je žestoko oplela po žiriju i takmičarima Zvezda Granda

„Mala od skandala“ je poručila pojedinim kandidatima da će, ako nastave da pevaju stare narodne pesme, karijeru završiti kao pevači na svadbama.

Najviše se ostrvila na Adisa Topčagića iz Beča, koji se predstavio numerama Ljube Aličića „Jedinac sam u majke“ i Šabana Šaulića „Bojana“.

Zašto nisi nešto modernije odabrao? Od ovoga se leba nećeš najesti. Sa ovim možeš da budeš samo radni pevač na koncertima za mladu i mladoženju – posavetovala ga je Karleuša, na šta je Dragan Stojković Bosanac dodao:

Nisam najbolje shvatio Jelenu. Šta treba, striper da bude?

a826360b980f469b0594c224de45a332

Pevačica je i na to imala spreman odgovor kojim je potkačila i kompletan žiri.

Ja sam ovde u žiriju iz ljubavi prema kandidatima, mene Saša Popović ne plaća. Ostatak žirija baš briga za takmičare. Evo, na primer, Marija Šerifović, ona živi u Los Anđelesu, pobednica je Evrosonga, vozi dobra kola. Mene treba da slušate ako hoćete da postignete neki uspeh – rekla je Jelena kandidatima.

Foto: Zvezdegranda.tv
Izvor: Informer


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273