Kandžija i Gole žene snimili spot za pesmu “Traktorom me dovezli, limuzinom odvezli”

Kandžija i Gole žene predstavljaju “Traktorom me dovezli, limuzinom odvezli”, poslednji u nizu videa iz serijala Teretana Session čime potvrđuju da je sve spremno za zagrebačku koncertnu promociju albuma “Nema Labavo”, ove subote, 12. marta, u Tvornici kulture.

Nakon fizičke pripreme uz Vesnu Mimicu u videu za “Nema Labavo”, isticanja važnosti pravilne prehrane s “Kruva Masti Paprike”, Kandžija i njegove Gole žene nisu na vreme platili članarinu za teretanu te su primorano izašli na vazduh i pripremili novi video za pesmu “Traktorom Me Dovezli, Limuzinom Odvezli”.

Izbacili su nas iz teretane jer smo kasnili s članarinom, pa smo napravili domaću teretanu. Također, shvatili smo da uz moćne mišiće ide i moćna makina, tako da s tim stižemo u Tvornicu. Gole žene i ekipa su spremniji nego ikad i u subotu očekujte neviđeni spektakluk!”, kaže Kandžija.

Videom za pesmu “Traktorom Me Dovezli, Limuzinom Odvezli” priveden je kraju video-serijal Teretana Session, kojim su Kandžija i Gole žene uoči zagrebačkog koncerta u poslednje tri sedmice predstavljali pesme sa albuma “Nema Labavo”, objavljenog u decembru prošle godine. Sa albuma su do sada takođe predstavljeni i singlovi “Crkva”, “Đuro” i aktualni “Nema Labavo”, a izdanje je dostupno u fizičkom i digitalnom obliku.

Krajem prošle godine, Kandžija i njegov bend Gole žene, objavili su hvaljeni studijski album „Nema labavo“, koji je u rekordnom roku uhvatio same vrhove godišnjih top lista najboljih izdanja 2015. Gole žene, Kandžija, moćna makina i moćni mišići te hvaljeni album “Nema Labavo” stižu ove subote, 12. marta, u Tvornicu kulture. Da podsetimo, ulaznice su u pretprodaji po ceni od 40 kn, dok će im na dan koncerta cena iznositi 55 kn.

 

Izvor: BalkanRock
Foto: Dino Šertović


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273