Kandžija i Gole žene: Postavljena „Preuvjerljiva Tambura“

Uoči zagrebačkog koncerta, zakazanog za 12. mart u Tvornici kulture, Kandžija i Gole žene će putem svog YouTube/VEVO kanala publici pružiti uvid u aktivne pripreme za nastup na kojem će uživo predstaviti pesme s albuma “Nema Labavo”

Od sada pa do koncerta u Tvornici, svakog utorka objavljujemo po jedan video s jednom od pjesama s albuma „Nema labavo“, u kojima će se vidjeti kako se pripremamo za koncert. Inače, oduvijek abnormalno puno skačemo na koncertima, ali sad smo baš ozbiljno shvatili naziv albuma i mnogi vrhunski sportaši će se iznenaditi kad vide tu izdržljivost, disciplinu, kondiciju i moć. Nema labavo.

Prvi u nizu video uradaka, koji će svakog utorka uoči koncerta osvanuti na službenom VEVO kanalu benda je “Preuvjerljiva Tambura“.

Uvijek su mi govorili zašto ne napravim nešto s tamburicama? I zašto ne napravim pravi reperski spot? I evo, konačno, napravili smo sve u jednom.

Album “Nema labavo” objavljen je krajem 2015. pod Universal Music Hrvatska i u rekordno kratkom vremenu uhvatio same vrhove godišnjih top lista najboljih izdanja. Prvi Kandžijin studijski materijal s pratećim bendom Gole žene stvaran je dve godine, i sadrži ukupno 16 pesama. Lirički moćan, inteligentan, duhovit i aktualan Kandžijin rap dobio je novu dimenziju ulaskom Golih žena u igru, a sad, s izrazitim adutima u rukama, s pravom pucaju na mesto među regionalnim teškašima. Materijal s albuma prate i izvanredni videospotovi predstavljeni na možda najzanimljivijem YouTube/VEVO kanalu u regiji.

Izvor: Rockomotiva


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273