Kandžija i Gole žene: „Mače“ najavljuje novi album

Kandžija i Gole žene upravo su objavili novi spot za pesmu „Mače“, novi singl sa albuma „Nema labavo“, koji će se u prodaji naći 11. decembra u izdanju Universal Music Hrvatska.

Imam bend. Imam mačku. Pola benda živi u drugom gradu i onda smo išli na probe da bismo napravili album. Vodili smo mačku. Bilo je zajebano. Ovo je pesma koja otvara album i govori o tom“, kratko i jasno objašnjava Kandžija.

Videospot „Mače“ , koji prati uvodnu pesmu s novog albuma, još jedno je sjajno delo proverene ekipe koja je ideju, koja se činilo neizvodljivom, sprovela u delo Produkciju i režiju potpisuje Boris Sekulić, iza kamere stoji Filip Tot, dok je za montažu zadužena Maida Srabović.

Novi album „Nema Labavo“ do sad su najavili letnji singl „Crkva“, zatim pesma „Ja Se Zovem“ koju je bend ponudio na besplatan download i sada videospot „Mače“.

Već sledeće nedelje bend će na svom VEVO kanalu predstaviti novi video spot za radijski singl „Đuro“

Izvor: MTS.rs


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273