Kaliopi predstavnica Makedonije na „Evrosongu“

Na Evroviziji 2016. godine u Stokholmu, pevačica će svoju zemlju predstavljati pesmom kreiranom u tandemu sa autorom i producentom Romeom Gillom

Makedonska nacionalna radio televizija (MKRTV) donela je odluku da će ovogodišnji predstavnik te zemlje na takmičenju “Pesma Evrovizije 2016″ biti najveća makedonska pop-rok zvezda i jedan od najboljih vokala s prostora Balkana – Kaliopi, koja je sa zadovoljsvom prihvatila ovaj poziv.

Nema sumnje da će Makedonija imati ekskluzivnog interpretatora na evrovizijskoj sceni 2016. godine imajući u vidu muzički kredibilitet i autentični vokalni izraz Kaliopi.

Na poziv MKRTV Kaliopi je već jednom predstavljala Makedoniju na takmičenju Pesma Evrovizije 2012. godine u Baku, Azarbejdžan, pesmom “Crno i belo”. Moćnim muzičko-scenskim nastupom, posle četvorogodišnje pauze, Kaliopi je dovela Makedoniju do finala i obezbedila do tada najbolji plasman svoje zemlje na ovom čuvenom muzičkom festivalu. “Crno i belo” je postao izuzetni hit i jedna od najčešće izvedenih pesama na mnogim muzičkim takmičenjima širom regiona, a pored toga, obrade ove pesme i dalje dolaze iz celog sveta.

Na Evroviziji 2016. godine u Stokholmu, Kaliopi će predstavljati Makedoniju pesmom kreiranom u tandemu sa autorom i producentom Romeom Gillom, koji je autor hita “Crno i belo”, ali i mnogih drugih najvećih hitova Kaliopi iz njene bogate muzičke karijere. Makedonska pesma-kandidat za takmičenje “Pesma Evrovizije 2016″ biće predstavljena u specijalnom show programu na MKRTV u februaru.

Foto: Ivana Tasev
Izvor: Telegraf


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273