Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'wp_links' is marked as crashed and should be repaired in /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1942

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php:1942) in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/srbtranslatin/srbtranslatin.php on line 213
Kako došlo tako i otišlo: Kajli Minog preotela Džošuu, pa i sama postala žrtva prevare | Nostalgija.com

Kako došlo tako i otišlo: Kajli Minog preotela Džošuu, pa i sama postala žrtva prevare

kajli-minog-dzosua-sas-getty

Vest da je Kajli Minog raskinula veridbu sa, naizgled besprekornim džentlmenom Džošuom Sasom, šokirala je svet šou biznisa jer su mnogobrojni iskreno navijali za to da čuvena australijska pop princeza izgovori sudbonosno “da” svome princu.

Par je bio u vezi dve godine, a planovi za venčanje su se odlično razvijali, ali je Kajli onda izbacila Džošuu iz zajedničkog doma. Razlog je, bar je tako objašnjeno, u tome što je Džošua prevari Kajli sa španskom glumicom Martom Milans, s kojom snima seriju.

Kajli je, izvestili su pojedini inostrani tabloidi, bila potpuno slomljena zbog raskida, ali i svesna da poverenja u Džošuu više ne sme da ima.

loading...