Kaja gleda erotske filmove u kadi i poručuje: Sve devojke treba ovo da rade! (foto)

Pred premijeru filma 50 nijansi mračnije pevačica Katarina Ostojić Kaja je odlučila da se priseti prvog dela 50 nijansi sive.

Pevačica je ovu erotsku senzaciju odgledala dok se kupala u kadi punoj pene. Očigledno da Kaji ove seksi igrice nisu potrebne u edukativnom smislu, a mi smo je pitali da li neke od scena koristi u bračnom krevetu sa Džuniorom Džekom.

“Džunior mi u svemu odgovara. On je sjajan muškarac u svakom smislu te reči. Koliko god da seks ne treba da bude tabu tema, nisam baš voljna da detalje iz naše spavaće sobe iznosim u javnost. U svakom slučaju, filmovi koji imaju erotski sadržaj mogu da posluže kao inspiracija. Smatram da sve devojke treba da ih pogledaju jer takva dela obiluju umetničkom slobodom. Scene su takve da ih svako može doživeti na drugačiji način”, objašnjava Kaja.

“50 nijansi sive me je oduševio i jedva čekam da odgledam nastavak. Kao što ste mogli da primetite, prvi deo gledam iznova, ušuškana u penu svog kupatila”, intrigira Kaja, koja inače važi za seks-bombu.

Ona ističe da sa svojom četrnaestogodišnjom ćerkom Nikolinom priča o svemu i da joj ne bi zabranila da gleda ovaj film, ukoliko bi ona izražila želju.

“U našoj kući nema tabu tema. Nikolina i ja smo kao drugarice, tako da seks nije zabranjena tama. Sa kim će da razgovara o tome ako ne sa mnom? Deca danas brže odrastaju i na internetu im je dostupan svakakav sadržaj, zbog čega je teško kontrolistati informacije do kojih dolaze. Moj i Nikolinin odnos je otvoren i ako bi izrazila želju da gleda film, ja bih joj dozvolila”, objašnjava Kaja.

loading...