Kada se Emina pojavila na dodeli Gremija, svi su mislili da je došla sestra Penelope Kruz

Na dodeli Gremi nagrada u Los Anđelesu Emina Jahović Sandal je zaista blistala. U haljini turske modne marke “Raisa&Vanesa” i s dugačkim seksi kožnim čizmama “Đanvito Rosi” Emina je zasenila mnoge holivudske zvezde, od kojih su se mnoge dan kasnije našle na listama modnih promašaja.

A post shared by Music & Fragrance (@yaemina) on

Emina je u crno-plavoj kratkoj haljinici i dugim čizmama blistala na crvenom tepihu, ali je sve zapravo oduševila njena prirodna lepota, kao i neverovatna sličnost sa lepom španskom filmskom divom Penelope Kruz.

A post shared by Music & Fragrance (@yaemina) on

“Eminu su mnogi zaustavljali na crvenom tepihu dok je ulazila u dvoranu i pitali je da li ima neke veze sa Penelope. Bilo je jasno da nije reč o Penelope jer Emina je mnogo viša od slavne glumice, ali je svejedno sličnost neverovatna. Mnogi su mislili da je reč o nekoj davno izgubljenoj trećoj sestri Kruz jer Penelope, kao što je poznato ima još jednu sestru, glumicu Moniku Kruz“; kaže izvor za “Blic”.

Emina je na dodeli Gremija bila u društvu supruga, turske zvezde Mustafe Sandala, kao i nekoliko prijatelja, a kako saznajemo, sjajno se provela. Emina je uživala gledajući i slušajući inostrane kolege kako izvode svoje najbolje numere.

A post shared by Music & Fragrance (@yaemina) on

loading...