Jura Stublić & Film u Tvornici kulture

Kalendarski početak proleća svojim će koncetom najaviti legendarni Jura Stublić i njegova grupa Film u Tvornici kulture u subotu, 19. marta.

Čak i muzičkim laicima ime i pesme Jure Stublića itekako su poznati. Jedan od najpoznatijih kompozitora i vokala ovih prostora na sceni je prisutan od sredine 70tih godina kada je s prijateljima Branimirom Štulićem i Darkom Rundekom po Zagrebu održavao prve koncerte i odlučio se ozbiljnije baviti muzikom.

Nakon prve, demo faze benda odlučuju promeniti tada malo predugačko ime i prihvatiti novo, kraće i puno pamtljivije – Film. Film su se jako brzo probili na tada rastućoj punk/novotalasnoj sceni i uhvatili status koncertne atrakcije sa harizmatičnim, nepredvidljivim, divljim vokalom koji je u pesme sjajno znao uloviti mladalački duh onog vremena.

Pretprodajna cena ulaznica iznosi 60 kn, a na dan koncerta 80 kn.

 

Izvor: BalkanRock
Foto: Nemanja Đorđević


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273